Aktuális Rólunk Kisokos Linktár E-könyvtár Pályázatok tára Jogszabályok Kutatások
  Bemutatkozás
  Munkatársak
  Képgaléria
  Kapcsolat & impresszum
  Ügyfélfogadás rendje
  Szabályzat
  Csecse-becse
Bemutatkozás

A Magán-erdőgazdálkodási Tájékoztató Irodát a Nyugat-Magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Karának Matematikai és Ökonómiai Intézete hozta létre Sopronban. Az erdőtulajdonosok és a magán-erdőgazdálkodás iránt érdeklődő látogatók ezen a honlapon tájékozódhatnak a témakör alapvető ismereteiről a Kisokos menüpont alatt. Itt foglaltuk össze az erdőgazdálkodás szereplőinek bemutatását, az erdőgazdálkodási munkálatok alapismereteit, az erdőgazdálkodás hatósági felügyeletével kapcsolatos tudnivalókat, az erdőgazdálkodás kapcsolódási pontjait más gazdálkodási területekkel, és segítünk értelmezni a magán-erdőgazdálkodás széles érdeklődésre számot tartó aktuális kérdéseit.


Honlapunkról közvetlenül letöltheti az erdőgazdálkodáshoz kapcsolódó legfontosabb jogszabályokat, tájékozódhat a témakörben folyó legfontosabb kutatásokról, és linkgyűjteményünk segítségével ötleteket adunk további keresgéléshez.
Az interneten elérhető írott tájékoztatáson kívül személyesen is szívesen fogadjuk az érdeklődőket a félfogadási időszakokban ügyfélszolgálatunkon, ahol ingyenes felvilágosítást adunk akár konkrét kérdésekben is. Szóbeli tanácsadásunk telefonon is igénybe vehető (lásd: részletes feltételek). Olyan kérdésekben, amelyek nem tartoznak a szakterületeinkhez, útbaigazítást adunk a kompetens szakemberek felé. A soproni irodában a személyes tanácsadás mellett számítógéphez és internetkapcsolathoz is hozzáférnek az érdeklődők.


Reméljük, hogy szolgáltatásunk elnyeri tetszését!


Tartalmi felelős: Facskó Ferenc - módosítva: 2007. szeptember 11.